Les mer om Christine Otterstad

«OTTERS sin blogg har de siste to årene vært et av landets mest populære og mest leste. I denne bloggen får du læring og verktøy innen mental trening i like stor grad som du får underholdning, gåsehud og latterkramper. Otters tryller med ord på en måte som setter seg i kroppen!»

Silje – journalist

 

Her er litt om dama 🙂

Christine Otterstad jobber som forfatter, mental trener, blogger og foredragsholder. Hun er sertifisert fra MetaResource AS og Den Norske coachforening. Hun inngår også i coachpoolen til norges markedsledende coachskole og kurssenter, MetaResource AS.

Christine kom nylig med boka «Historien om Maria – en bok om å gi barn og ungdom mental styrke» som er en bestselgende bok om mental trening. Sjekk ut boken her

Christine har i mange år hatt spalte i et av Norges største kvinnemagasiner Kvinner og Klær (KK) der hun har gitt kloke råd til en bedre hverdag.

Med sin bakgrunn innen idrett, psykologi- og helsefag har Christine jobbet med trening, helse og motivasjon i 15 år. Hun arbeider nå som mental trener med fokus spesielt på sterk psykisk helse mot ungdom og voksne.

Christine jobber daglig med toppidrettsutøvere og ledere – både enkeltpersoner og med store og små team.

Christine er en ettertraktet og foretrukket foredragsholder. Hun skreddersyr foredrag/seminar og prosesser slik det passer din bedrift/forening.

Ønsker du å la deg inspirere av Otters?

Kontakt: Christine@dinlifecoach.no

Christine – også kalt Otters

  •  
  •